Workshop haarvlechten

Wil jij ook graag een hip kapsel? (of hip kapsel kunnen maken?)

IMG_0127Is vlechten moeilijk? Nee hoor, jij kan het ook!

Wil je leren om mooie kapsels te maken, kom dan naar mijn workshop haarvlechten! Het is toch leuk als je dochter (vriendin of jezelf) er netjes en verzorgd uitziet en hoe leuk is het wanneer je daar positieve reacties over krijgt?


Het is een inspirerende creatieve workshop die verder gaat dan alleen het vlechten van het haar. Voor diegenen die het vlechten geoefend hebben maar niet verder komen dan een losse vlecht, zal ik tips geven hoe je het beste een mooie invlecht of opvlecht kan maken. Uiteraard gaan we dit oefenen zodat je de slag te pakken krijgt. Er is een cursus voor beginners en een cursus voor gevorderden.

Heb je een groepje bij elkaar met wisselende niveaus, dan wordt het een gecombineerde workshop en kijk ik naar het niveau per persoon en pas daar de moeilijkheid op aan.

Voor beginners: kun je wel een vlechtje maken maar wil het invlechten niet lukken, dan is deze workshop wat voor jou! We leren invlechten, opvlechten, visgraat maken, twisters, werken met de ponytail loop en nog veel meer!
Voor gevorderden: kun je al invlechten en opvlechten maar mis je wat creativiteit en zou je graag ook meerdere type vlechten willen leren, dan kom je vast aan je trekken bij deze workshop. We gaan ons bezig houden met de 4strengenvlecht (met en zonder lint), kabelvlecht, hartjes maken, etc.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald kapsel, dan kun je hierover ook bij mij terecht. Neem je voorbeeld maar mee en samen proberen we het na te maken.

Ik heb oefenhoofden om op te werken, maar je mag ook een model meenemen.
Houdt er wel rekening mee dat 2 uur zitten voor een kind onder de 10 jaar, vaak best een opgave is.

Tijdsduur: 2 uur
Kosten: 35,-
Dit is inclusief het gebruik van een oefenhoofd, klemmen, elastiekjes, een kam en een borstel.

Zelf een datum plannen? Dat kan!
Mochten er mensen zijn, die een groep hebben (minimaal 4 personen) en samen een cursus willen volgen, laat dat dan weten! Er kan dan in overleg een datum worden gepland!

 

Door omstandigheden is het momenteel helaas niet mogelijk om een workshop bij mij te organiseren, maar ik kom graag naar jullie toe om daar de workshop te geven ;)

 

Heeft u interresse? stuur dan snel een bericht via het contact formulier door deze link te volgen: Contactformulier

 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.