Nagelbijten


Nagelbijten is een veel voorkomend probleem, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het kan een ernstige verslaving zijn waar je zelf vaak niet vanaf kunt komen.

 

Dankzij een arrangement ‘nagelbijters’ wordt nagelbijten verleden tijd!

 

Nooit meer afgekloven nagels en kapotte nagelriemen, waardoor je je handen het liefst zou willen verstoppen. Maar in plaats daarvan mooi verzorgde handen en nagels, welke een visiteplaatje voor je zijn.

 

Kunstnagels, ook bij mannen
Mooi verzorgde handen, zonder kort gebeten nagels, ligt ook voor mannen binnen handbereik. Het nagelbed wordt verlengd met roze covergel en de vrije top wordt zo natuurlijk mogelijk gemaakt. Ook wordt er geen glanslaag over de nagel gezet, zodat het een natuurlijke nagel lijkt. Niemand zal vermoeden dat u gelnagels heeft.

 

Heeft u een enkele trauma nagel, dan betaalt u 10,-
Behandeling geschiedt in eerste instantie elke 2 weken, welke later evt. kan worden verlengt na 3-4 weken, afhankelijk van de groei van de nagel.
Na 4 maanden is de nagel volledig uitgegroeid en kunnen we bekijken hoe de conditie van de nagel is. Daarna zou in het gunstigste geval de gel van de nagel afkunnen, om te bekijken of de nagel stevig genoeg is om zelfstandig door te kunnen groeien.

Doordat de gel transparant is, is de behandeling ook uitermate geschikt voor mannen.

IMG 5402IMG 5407

 

 

Probleemnagels
Voor iedereen liggen er mooie nagels binnen handbereik! Voor elk type nagel kan er een passende oplossing gezocht worden. Zo hebben we kennis en ervaring op het gebied van:

Platte nagels, bolle nagels, brede nagels, smalle nagels, nagels met groeven, lelijke nagels, nagels met stootplekken, gescheurde nagels, ingescheurde nagels, gespleten nagels, korte nagels, een kort nagelbed, zwakke nagels, dunne nagels of een hamerduim.

voornieuw

 

Het nagelbijt-arrangement

 

Eerste behandeling tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Bij je eerste bezoek zal er een nieuwe set gelnagels geplaatst worden en er wordt een uitgebreide manicure gedaan. De lengte van de nagels zal kort gehouden worden, als nagelbijter bent je namelijk gewend om alles met de vingertoppen te doen en zal je er dus aan moeten wennen dat je weer nagels hebt. Wanneer de nagels te lang zijn, zullen ze sneller breken doordat de nagels overal tegenaan stoten. Er wordt maximaal een verlenging van 3 mm op de nagel gezet.

Bij elke nabehandeling is de nagel een stukje verder gegroeid en kun je er voor kiezen minimaal wat weg te vijlen zodat de nagel toch in korte tijd een mooie lengte kan bereiken.

 

Tweede behandeling (na 1 week) tijdsduur: half uur
Na een week volgt de controle. De nagels worden wat korter gevijld en eventuele reparaties worden uitgevoerd. Ook krijgt u een manicure.

 

Derde behandeling (na 2 weken) tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Na 2 weken wordt er een nabehandeling (nieuwe opvulling) gedaan.

Vierde behandeling (na 3 weken)
tijdsduur: half uur
Dit wordt een controle behandeling, inclusief manicure.

Vijfde behandeling (na 4 weken)
tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Er wordt een nabehandeling gedaan.

Zesde behandeling (na 5 weken) tijdsduur: half uur
Dit wordt een controle behandeling, inclusief manicure.

Zevende behandeling (na 7 weken) tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Er wordt een nabehandeling gedaan.

 

Prijzen
Wanneer u al deze behandelingen los wilt doen, dan komt u uit op een bedrag van 235,-

Voor een arrangement betaalt u slechts 175,-

 

Na het arrangement

Wanneer u na het arrangement de gelnagels wilt blijven behouden, betaalt u het standaard tarief.

Dat betekend voor een nabehandeling french manicure, elke 3 weken 40,- en wanneer u nailart op uw gelnagels wilt, dan wordt het 50,-

 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.